Terug naar nieuws

Verhalenvertellers gezocht!

Door Marjet Heins
25 april 2023

Met Natuurkracht bouwen we aan een community EN hebben we een fonds beschikbaar voor goede initiatieven die ter plekke ruimte geven aan natuurlijke oplossingen. Omdat we zoveel mogelijk geld van de Postcode Loterij beschikbaar willen hebben voor al deze gave initiatieven zoeken we vrijwilligers die ons kunnen ondersteunen. Ook de betrokken organisaties van dit project leveren het grootste gedeelte van de projectorganisatie 'in kind'.

Onze vacatures:
 

Social media account beheer

Omdat we aan een community bouwen en daarvoor ook dus via social media mensen elkaar willen laten ontmoeten. We hebben extra handjes nodig om het echt op gang te blijven houden. Ben jij degene die zin heeft om ons te helpen?

Wat hebben we nodig?

  • Tijdelijke ondersteuning voor onze social media, voor een periode van 2 tot 3 maanden, voor 2-4 uur per week (in overleg).
  • Het beheren van onze Social kanalen. Denk aan: het plaatsen van posts a.d.v. onze contentkalender en het beheren van reacties.
  • Wat ons betreft kan dit ook over langere tijd gesmeerd worden als klus en eventueel zelfs na de zomer starten.
  • De exacte tijdsinvulling is flexibel in te richten met jouw agenda. We bepalen samen wat we oppakken en hoe we dat invullen.

Lees hier meer over deze vacature en meld je aan!

Inspirerende natuurverhalen

We willen graag uitgebreide interviews en achtergrondverhalen met experts en met mensen die aan de slag gaan met de kracht van de natuur. Aan de ene kant dus experts die alles weten over hoe samenwerken met de kracht van de natuur werkt en welke oplossingen er allemaal zijn. Aan de andere kant mensen die het toepassen, van de gewone wijk tot een boer, die vertellen over hoe ze aan de slag gaan en wat daarbij werkt en niet. Met jouw prachtige verhalen help je mee om anderen te enthousiasmeren over de kracht van de natuur en samenwerken met de natuur. We delen je verhalen via onze kanalen en hopen daarmee mensen te inspireren, te helpen en onze natuurkrachtpatsers uit onze community podium te geven zodat ze mee blijven werken.

Wat hebben we nodig?

  • Een inspirerend concept voor een blog, testimonial, interview of case waarmee wij onze impact goed over kunnen brengen, uitgewerkt in goed geschreven en aansprekende content die in lijn ligt met onze merkidentiteit en communicatiedoelstellingen.
  • We staan erg open voor creatieve ideeën en advies.
  • 1 Tot 3 uitgewerkte verhalen die we zelf online kunnen verspreiden en presenteren.

Lees hier meer over deze vacature en meld je aan!

Videomaker
 

Wij zien een kans om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken EN te informeren over natuurlijke oplossingen en hoe die kunnen werken. Natuurkracht heeft ambassadeurs, vrijwilligers en mensen die uiteindelijk zelf aan de slag gaan met natuurlijke oplossingen in hun omgeving. Allemaal mensen die we graag aan het woord laten in een filmpje. De kracht van natuur is zoveel sterker dan wij soms denken. En juist dat willen we in dit project laten zien. Zo kan hun oplossing en aanpak een inspiratie zijn voor anderen!

Wat hebben we nodig?

  • Een video-opname van voorbeelden van natuurlijke oplossingen van natuurkrachtpatsers.
  • Het vastleggen van korte interviews met onze ambassadeurs en vrijwilligers
  • Een video edit van deze beelden, teruggebracht naar 1 tot 3 minuten, die we kunnen gebruiken voor externe communicatie (zoals op de website, in een powerpoint presentatie en/of social media).

Lees hier meer over deze vacature en meld je aan!

Wil jij op een andere manier bijdragen of bij een van onze natuurwerkdagen de handen uit de mouwen steken? Stuur ons dan een mailtje via vrijwilligers@natuurkracht.org