Doe mee!

Ontdek jouw Natuurkracht en help wateroverlast in het Geul- en Gulpdal te verminderen.

Doe mee met activiteiten, organiseer zelf iets, of wordt Natuurkracht ambassadeur. Zo inspireren we elkaar en maken we het verschil met de kracht van de natuur. Ontdek wat jij kunt doen!

Volg onze online training

Volg de online online training, leer hoe je met natuurlijke oplossingen kunt omgaan en word ambassadeur! 

Leer meer over hoe je met natuurlijke oplossingen, zoals het vergoenen van tuinen en het planten van hagen, wateroverlast vermindert.  Ga daarna aan de slag en sluit je aan bij onze community met andere Natuurkracht ambassadeurs.

Word vrijwilliger

Laat jouw Natuurkracht schitteren in 2024! Word vrijwilliger en doe samen met andere enthousiaste bewoners mee aan leuke initiatieven of help bij het organiseren van activiteiten, zoals de November Natuurkrachtmaand.

Bekijk alle activiteiten | Meld je aan als vrijwilliger

Organiseer
een activiteit

Wil je zelf een activiteit organiseren om wateroverlast in Zuid-Limburg te ver-minderen? Of heb je een goed idee waar je hulp bij kunt gebruiken?

Laat ons je idee weten, en we nemen contact met je op.

Organiseer een activiteit

Doe mee met
jouw bedrijf

Heeft jouw bedrijf een goed idee om wateroverlast in het Heuvelland te verminderen?

Of wil je met collega’s aan de slag met natuurlijke oplossingen? Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op

Natuurfonds

Het fonds binnen Natuurkracht biedt een unieke kans om direct iets te doen voor de natuur en tegelijkertijd het risico op overstromingen te verkleinen!

Want de natuur heeft de kracht om water op te vangen, vast te houden als een spons. Dat is goed tegen overstromingen én vaak ook goed voor de biodiversiteit. Natuurlijke oplossingen noemen we dat.