E-learning: Ontdek jouw Natuurkracht!

Welkom bij onze e-learning! De kennis in onze e-learning is de basis om aan de slag te kunnen gaan met het vasthouden van water en  helpt je om wateroverlast in jouw eigen omgeving te voorkomen.

We nemen je in 6 korte modules van elk ongeveer 20 minuten mee in de reis die de regendruppel in het Heuvelland maakt. Je leert hoe we onze eigen leefomgeving waterbestendiger kunnen maken. Wij hopen dat deze kennis je aan het denken zet, gesprekstof geeft met bekenden in jouw omgeving en mogelijk aanzet om zelf iets te doen om de druppel vast te houden waar hij valt. Hoe meer mensen de kennis delen, hoe groter de kans dat er ook daadwerkelijk actie komt.

Met de kennis uit deze e-learning heb je tevens een eerste stap richting ambassadeur gezet en kun je ons en vele anderen helpen om Limburg waterbestendiger te maken. Als ambassadeur van Natuurkracht word je onderdeel van een krachtige beweging van burgers, agrariërs, bedrijven en vele anderen die zich samen inzetten om wateroverlast te voorkomen.  Aan het einde van de e-learning ontvang je een uitnodiging voor een veldbezoek en een online inspiratiesessie met andere ambassadeurs. Zo kunnen we van elkaar leren en elkaar inspireren. 

Alleen met veel mensen samen kunnen we een verschil maken en de problemen van te veel water met elkaar verminderen. In de e-learning komen voorbeelden uit de praktijk en verdiepingskennis aan bod.  Dus schrijf je snel in en hopelijk zien we je snel in het Geuldal!

Alvast veel plezier!